Odrednica recepata u stilu "brzo, jednostavno a ukusno" zvuci primamljivo ali smatram da i najjednostavniji recept iziskuje neki ulozeni trud.
Ako bi postovali onu starinsku izreku "brzo i kuso" mislim da bi i ovaj moderan stil zivota dobio pravu rangiranu vrednost!
Pripremanje hrane bi trebalo sprovoditi s ljubavlju i voljom a bez ikakvih ogranicenja.. pogotovu vremenskih.
E sada to su recepti tj. vremensko dozvoljeno cekanje u restoranu da vam se naruceno jelo posluzi a da je u mnogome pogresno shvaceno pa je tako i izrasla neka kvazi "brza kuhinja" a ujedno nije uzeto u obzir mnogo faktora.
Elem da ne sirim nesto se i moze smuckati za dvadeset minuta ali od toga ne bi trebalo praviti pompu, naprotiv, jer za pripremu vecine jela potrebno je malo vise.
Da se vratim na ovaj dozivljaj cuvene kulinarske skole "Le Cordon Bleu" i ovom sladjanom
"dva u jednom" u kome sva cula uzivaju!
sastojci za oba deserta
od jednog dela griz kase desert "coko griz loptice"
drugi deo griz kase "coko mascarpone kasa"
Uzivajte i Vi ;)
[url=http://www.fotorola.com/][img]http://www.fotorola.com/uploads/3d0202d85e.jpg[/img][/url]
ОдговориИзбришиZnas d sam ih pravila i odusevila ukucane :-)
Oba recepta su mi dobra,prednost dajem kuglicama jel ih lično obožavam!
ОдговориИзбришиSecam se kako da ne :)
ОдговориИзбришиNajbolje za sirenje recepata je bas to da nam se ukusi poklope!
Da ponovim Tvoj link jer gore ne fercera:
http://www.fotorola.com/uploads/3d0202d85e.jpg
Hvala imenjakinjo dobrodosla i da ne pricam puno ime nam valjda i ukus odredjuje ;)
ОдговориИзбриши