Iskreno se zahvaljujem Snjezani sto je nesebicno s nama podelila ovaj savrseni indijski recept koji me je osvojio na prvi pogled:
Preporucujem ga svima vama koji volite neobicne ukuse.. medju vama sam i ya jer volim ovakve carobne kulinarske djakonije :)
Jedino odstupanje je bilo jer nisam imala neke zacine tj. nisam stavila garam masalu i fenhelj-asafoetidu.
Nedostatak specificnih zacina je propust.. ali ono cega nema bez toga se i moze :roll:
Takodje sam koristila tamno vocno sirce od jagoda (koje sama pravim po Lilly-kinom receptu),
a posto nisam imala ulje od slacice napravila sam i njega (po kineskom receptu za chili ulje) :)
Dakle ovako ukiseljena piletina je bila predivna, pa i pored neznatnih promena, iskreno se nadam da je ukus adekvatan originalu!?
Preporucujem ga svima vama koji volite neobicne ukuse.. medju vama sam i ya jer volim ovakve carobne kulinarske djakonije :)
To sto je ovo jelo ljuto od mene dobija i dodatni +
Jedino odstupanje je bilo jer nisam imala neke zacine tj. nisam stavila garam masalu i fenhelj-asafoetidu.
Nedostatak specificnih zacina je propust.. ali ono cega nema bez toga se i moze :roll:
Takodje sam koristila tamno vocno sirce od jagoda (koje sama pravim po Lilly-kinom receptu),
a posto nisam imala ulje od slacice napravila sam i njega (po kineskom receptu za chili ulje) :)
Veliko hvala draga Snjezana :)
Saljem ti srdacan poz.
p.s. Dugo te nema.. pa te nezno prizvam ovim dopisom!
Poljubac :*
Odlično odabran recept ! I ja sam ga primjetila kod Snježane i volim ovakve kombinacije. Odlično i u tvojoj izvedbi, super !
ОдговориИзбришиHvala draga Branka, isprobaj obavezno ovaj Snjezanin recept neces pogresiti!
ОдговориИзбришиSrdacno te poz.
prvi put sam naletila na tvoj blog i ne mogu ne ostaviti ti komentar :) super su ti recepti i slikice, jedva čekam nešto novo ;)
ОдговориИзбришиCuántas especias, debe de estar riquísimo !!
ОдговориИзбришиSaludos
Dobrodosla Majo i hvala na komplimentu :)
ОдговориИзбришиUzivaj!
*
Sí, un montón de especias crea la riqueza de gusto.
Hola Pily :)
*