Пратиоци

среда, 9. март 2011.

Ukiseljena piletina Snjezana & majloV

Iskreno se zahvaljujem Snjezani sto je nesebicno s nama podelila ovaj savrseni indijski recept koji me je osvojio na prvi pogled:


Preporucujem ga svima vama koji volite neobicne ukuse.. medju vama sam i ya jer volim ovakve carobne kulinarske djakonije :)


To sto je ovo jelo ljuto od mene dobija i dodatni +


Jedino odstupanje je bilo jer nisam imala neke zacine tj. nisam stavila garam masalu i fenhelj-asafoetidu.
Nedostatak specificnih zacina je propust.. ali ono cega nema bez toga se i moze :roll:

Takodje sam koristila tamno vocno sirce od jagoda (koje sama pravim po Lilly-kinom receptu),
a posto nisam imala ulje od slacice napravila sam i njega (po kineskom receptu za chili ulje) :)


Dakle ovako ukiseljena piletina je bila predivna, pa i pored neznatnih promena, iskreno se nadam da je ukus adekvatan originalu!?


Veliko hvala draga Snjezana :)

Saljem ti srdacan poz.

p.s. Dugo te nema.. pa te nezno prizvam ovim dopisom!
Poljubac :*

5 коментара:

  1. Odlično odabran recept ! I ja sam ga primjetila kod Snježane i volim ovakve kombinacije. Odlično i u tvojoj izvedbi, super !

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala draga Branka, isprobaj obavezno ovaj Snjezanin recept neces pogresiti!

    Srdacno te poz.

    ОдговориИзбриши
  3. prvi put sam naletila na tvoj blog i ne mogu ne ostaviti ti komentar :) super su ti recepti i slikice, jedva čekam nešto novo ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Cuántas especias, debe de estar riquísimo !!
    Saludos

    ОдговориИзбриши
  5. Dobrodosla Majo i hvala na komplimentu :)
    Uzivaj!

    *

    Sí, un montón de especias crea la riqueza de gusto.

    Hola Pily :)

    *

    ОдговориИзбриши