Preporucujem od srca :)
Mogu samo da kazem da ako nesto obecam pa zatim i ispunim to obecanje, a od toga kao krajnji ishod dobijem visestruki ugodjaj, onda je to nista manje nego sreca :)
Draga baby mi smo se u subotu osecali srecno jer nam je to, u ovim danima ispunjenim uzasnom vrucinom i ovim nepodnosljivim vazduhom koji lebdi nad Moskvom, bilo vise nego potrebno.
Ovo je ugodjaj nocne ulicne feste koja se trenutno desava u nasem gradu.. da ti makar delicem prenesem "toplotnu" atmosferu u vidu ulicnog plesa na Hamer-u :))
Ovaj nesnosni dim od zapaljenog treseta necu fotografisati jer to nikome ne bih pozelela, ni da oseti pa ni da vidi :(
Tvoj recept draga Melrose smo isprobali, od mog muza imas jedan veliki poz. jer on obozava krompir, a s velikim zadovoljstvom mogu da kazem da ce se krompir pripremljen na ovaj nacin od sada cesto naci na nasoj trpezi!
Veliko hvala :)
Papas arrugadas ne samo da je recept vec je i recept s istorijom jer su Spanci na ostrvu uz deficit sveze presne vode smislili ovaj prekrasan nacin pa su ga kuvali u slanoj vodi.
Naravno taj obicaj je ostao i do danas, iako sveze vode ima, ali se krompir sprema na ovaj nacin jer mu je ukus neprevazidjeno dobar :))
Njima na ostrvu je lako jer samo na "dva koraka" imaju slanu vodu ali mi se eto ipak dobro snalazimo, pre svega zahvaljujuci onima koji nesebicno s nama dele ovako carobne recepte :)
Melrose baby srce si:*
od sheri crvenog krompira
uz zeleni sos od persuna i crveni od paprika
uz mladi beli sir, salatu od paradajza i hladno pivo
:razbismose:
:*
Samo tako :))
.
:) sada mi je neugodno od toliko pohvala, pa nisam ja izmislila papas arr. nego Spanci:)))
ОдговориИзбришиBas mi je drago da vam se svidio, vidim da si bila vrijedna i na pravila i umake (ja cu isto sljedeci put). Istina je da su papas-i toliko dobri da cu ih i ja praviti cesce. Radujem se kada slucajno otkrijem tako nesto ukusno, a u biti jednostavno! I radujem se da podijelim sa vama svima:)
Ma kakvi uopste nema potrebe da ti bude neugodno.. i nisi ih izmislila naravno vec si ih otkrila sto je isto :))
ОдговориИзбришиNe brini najvaznije je da nam se ukusi podudare, kao i Selmin recept koji mi se izuzetno dopao, tako i ovaj tvoj kome sam posvetila posebne topic, sto i nije cudno jer to svi rade kada im se nesto dopadne :)
Puno poz.
Uzivaj!
Sto dobro izgleda...
ОдговориИзбришиJel' ovo na Hamer-u :))
ОдговориИзбришиSalim se naravno veliko hvala postovani Surac :)
Posebno je zadovoljstvo dobiti pohvalu od profesionalca!
Svako dobro!
hej, jeste li vi tamo u moskvi dobro. evo sam citala vijesti na bbc i ne mogu vjerovati svojim ocima sto vas je jadne zadesilo.:( jel' se stanje ista popravlja?
ОдговориИзбришиPa gde ste do sada, sigurno na godisnji odmor, blago vama. Pozdrav.
ОдговориИзбришиNema vas dugo! Nadam se da je sve OK!
ОдговориИзбришиZa vas trud na mome blogg-u vas ceka jedna nagrada.
Puno pozdrava!
Dragi postovani svete evo najzad i mene.. moj odmor se malo oduuuuuuuzio ali vazno je da sam opet tu (; s vama ;)
ОдговориИзбришиOd sveg srca vam zahvaljujem na javljanju i brizi :*