tag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post8930585832047347191..comments2022-12-12T00:13:43.657-08:00Comments on majloV GURME: Moskva nikada ne spava!majloVhttp://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-18405820562500651202009-09-21T07:26:56.202-07:002009-09-21T07:26:56.202-07:00Da ya sam u kontaktu s Todorovom, a i ona cita ova...Da ya sam u kontaktu s Todorovom, a i ona cita ovaj blog pa ce videti, premda cu joj preneti Tvoje interesovanje i pohvale za njeno kulinarsko umece :)<br /><br />To s nikom je epizoda iz perioda obavezne registracije na SC-u i nemogucnosti da se registrujem kao majloV pa sam jednostavno dodala to "a" a i ne skodi jer je adekvatno mom imenu :)<br /><br />Trebalo bi da ponovim tu divnu temu "Caj", a i Todorovoj sam vec odavno obecala jer je nije videla, pa ce uskoro i ona doci na red.<br />To je bila, vremenski mislim, najduza diskusija na SC-u ikada :))<br />Bilo je lepo! Videcete ;) <br /><br />Postu sam ti prosledila i s druge adrese premda i ova s G-maila radi ali proveri spam.. tamo su mislim vec u 3 primerka :))<br /><br />Poz.majloVhttps://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-29814081463274346642009-09-18T14:46:32.933-07:002009-09-18T14:46:32.933-07:00Lep tekst. U restorane ne idem nikako, a za ovakve...Lep tekst. U restorane ne idem nikako, a za ovakve ne bih ni znala da postoje da nisi napisala... Moram natenane da sednem da citam. A nikako da uhvatim to "natenane". <br /><br />Je l' neko u kontaktu sa Todorowom? Ja sam davnih dana usvojila njene "najjednostavnije kiflice", one sa pivom i uljem, bez kvasca. Tada sam doslovno upijala sve sa SC, i odgovorno tvrdim da sam svoje prve kulinarske korake napravila zahvaljujuci netu i SC kulinarstvu. Vise puta sam odlazila pa se opet vracala, i tebe se bas secam jos od pre 10-ak godina, ali ne i ostalih. Mislim da si tada bila majloV, bez A na kraju :) Secam se nekih beskonacnih postova o caju... Secam se nicka "aa", nesto kasnije, ona mi je ostavila utisak bas dobre kuvarice a uvek je htela sve polako da objasni. Posle i ona nestade...<br /><br />Ti si bila i ostala prepoznatljivog stila, i, ako mogu tako da kazem, NORMALNOG razmisljanja, a u kulinarske vestine necu ni da pominjem, jer znam da si majstor :) I BAS mi je drago da si postala i bloger.<br /><br />Pozdravi!<br /><br />p.s. ja ne dobih nikakav mejl... de' proveri jesi poslala na dobru adresu mamajacooks[et]gmail[tacka]com<br />Htela bih da pravim Kulich, al' ne kontam kako da ga ispecem a da se ne ugljenise gore (i dole).Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.com