tag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post3596388535169817998..comments2022-12-12T00:13:43.657-08:00Comments on majloV GURME: *Coq au vin* - gospoda Civijas, Frutak i Gabriel & majloVmajloVhttp://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-59934376044375103672011-04-27T06:55:28.934-07:002011-04-27T06:55:28.934-07:00"ne od bloga nema nista,"
Velika steta L..."ne od bloga nema nista,"<br />Velika steta Lidija :(<br /><br />Da su oni s SC-a shvatili poruku nasem pojavljivanju tamo mozda vas blog i ne bi bilo potrebno oformiti ovako je i te kako potreban! <br />Ljudi nemaju gde da nauce neke stvari!<br /><br />Bice mi posebno drago ako promenite misljenje :)<br /><br />Sve najbolje!<br /><br />*majloVhttps://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-70051772877179512022011-04-24T14:22:17.471-07:002011-04-24T14:22:17.471-07:00Nisam videla, ne od bloga nema nista, nisam u takv...Nisam videla, ne od bloga nema nista, nisam u takvoj situaciji. Sad ucim Photoshop.<br />Ja sam zakacila dve slike i napisala jednu recenicu vidim da su objavili. Nema ni ja volju posle SC da se petljam dalje po internetu, jedino Flicker.<br /><br />Trazi se slika bas ovog recpta, to je dole desno rubruka, verovatno za grad Paris.<br /><br />PozdravAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-25419920347816635692011-04-19T10:50:51.559-07:002011-04-19T10:50:51.559-07:00Hvala Lidija ali posle iskustva sa SC-a nemam volj...Hvala Lidija ali posle iskustva sa SC-a nemam volje vise nigde da ucestvujem.. "koga ujedu zmije i gustera se boji" :)) <br /><br />Pogledala sam link, na kratko, mozda dodam neki recept ili fotku ali da se u to upustim s nekim posebnim entuzijazmom cisto sumnjam! <br /><br />Nego kada cemo biti pocastvovani Vasim blogom? Postavila sam ovo pitanje i tamo na flickr-u pa ne znam da li ste videli!?<br /><br />Veliki poz.<br /><br />*majloVhttps://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-34543317075534347702011-04-16T16:20:51.250-07:002011-04-16T16:20:51.250-07:00Zelela sam da vas i posetioce ovog bloga obavesti...Zelela sam da vas i posetioce ovog bloga obavestim, pa ko zeli neka salje slike i tekst za postojeca mesta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-59451590563295809222011-04-16T16:08:54.626-07:002011-04-16T16:08:54.626-07:00Cesto sam pravila ovo jelo po receptu iz Burde, ni...Cesto sam pravila ovo jelo po receptu iz Burde, nije se mariniralo jer se pravilo sa pilicima, iskla na cetvrtine, pekla, mali lukac pecurke crno vino i ja kako se secam kuvala sam na ringli na kraju, odavno nisam pravila.<br /><br />Nego ima jedna druga stvar zbok koje sam danas navratila, neko mi je traio jednu fotografiju da postavi na jednu web stranu gde se po drzavama i gradovima praci spisak jela to je za turiste ne ide recept samo kratki opis jela i slike.<br />To je sledeci :<br /><br />http://www.mycitycuisine.org/wiki/Main_Page<br /><br />no problem je jer na spisku nema Srbija niti Beograd, i neko iskusan bi trebalo tu da popuni tu prazninu, posto bas nisam strucnjak za srpsku kuhinju ne bih to radila iako sam se rgistrovala mozda prilozim neke slike, uostalom tek sam pocela da studiram tu stranu.<br /><br />Pa mislila sam da Vi MajloV ako zelite ili ako znate nekog ko bi to odradio strucno, i da zna solidno engleski. Znaci prvo treba napraviti spisak jela, zatim svako jelo kratko opisati i ako ima priloziti sliku.<br /><br />Pozdrav LidijaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-66767301557685276542011-04-14T06:39:50.325-07:002011-04-14T06:39:50.325-07:00Secam se kod bake na selu je u par navrata "p...Secam se kod bake na selu je u par navrata "petlovina" bila na repertoaru. <br />To je tako davno bilo da osim secanja na petla nista drugo ostalo nije :)<br />Znam samo jos i ovo da je uvek kada je u goste kod bake dolazio moj otac "stradao" bi i neki petao. <br />To da je petao najzilavija ptica se ne secam jer mi je baka bila odlicna kuvarica!<br /><br />Snjezo ovo na fotkama su mladi petlici (1,5-2 meseca stari) pa to mariniranje nicemu ne bi vredelo a i ovako mogu koscice da im se jedu toliko su "nedozreli" :)<br />Ako se upotrebljava neka starija zivina onda je mariniranje preporucljivo cak!<br /><br />Miroslave i ya mislim da je prejako crno vino pogotovu sto od njega jadnichci ovako pomodre :))<br />Fotke nisu neke ali mogu ti reci da su ovi petlici bili preukusni..<br />(: svaki ciga svoga konja hvali ;)<br /><br />Prekopacu po fotkama pa ako nadjem neku lepsu pridodacu.<br /><br />Hvala vam na pohvalama i poseti i dodjite mi opet bice mi drago :)<br /><br />*majloVhttps://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-29296685757320968522011-04-14T02:02:09.474-07:002011-04-14T02:02:09.474-07:00Da ti iskreno kazem petla do sada nisam okusio. Co...Da ti iskreno kazem petla do sada nisam okusio. Coq au vin sa probao par puta, al' sa pilencetom i ok mi je. Mada mi je crveno vino nekako prejako za zivinu (bar piletinu), al' kao sto rekoh nisam probao orginalnu varijantu sa petlom. Tvoj izgleda primamljivo!<br />Puno pozdrava i pohvala!Miroslavhttps://www.blogger.com/profile/09346174703072338942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-43548283648222826342011-04-13T06:56:56.454-07:002011-04-13T06:56:56.454-07:00Odlična i zanimljiva priča.
Isto tako nemam prili...Odlična i zanimljiva priča. <br />Isto tako nemam priliku naći pijetla ali šta fali kokicama? Ne mora ih se marinirati nego ovako ih lijepo pripremiti kao i kod tebe!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-65317326234827992452011-04-13T02:25:19.836-07:002011-04-13T02:25:19.836-07:00Da ali je Jevgenija prikladnija.. zamisli da ovaj ...Da ali je Jevgenija prikladnija.. zamisli da ovaj "veseli" Balasevicev petao zavrsi u loncu ;) <br /><br />Cuveni recepti su nam siguran pogodak pogotovu za neka slavlja!<br />Potpuno se slazem jer literarno pisanje na temu hrana je posebno umece :)<br /><br />Srdacan poz.<br /><br />*majloVhttps://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8073658926136275681.post-80645306597606159722011-04-12T22:54:41.537-07:002011-04-12T22:54:41.537-07:00Vrlo zanimljiv recept a i lepa pricica. Pozdrav Ve...Vrlo zanimljiv recept a i lepa pricica. Pozdrav Vera...Setijo sam se na Balasevica i njegove pesme << Imao sam strasnog petla>>...Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.com